Hyggelig & vellykket bloggtreff i butikkene!

Fredag 5. november var det duket for bloggtreff i La Maison Ypsilon - i regi av Aases Fantastiske Verden. 16 interiørbloggere dukket opp - bevæpnet med kamera & skarpt blikk :-) Vi hadde - i samarbeid med Lazuna & Lene Bjerre - satt sammen noen goodiebags. Vi fylte fat med kjeks & sjokolade og serverte alkoholfritt boblevann. Damene var både høyt og lavt i butikken og jeg må si det var hyggelig å ha arrangement i butikken utover vanlig åpningstid!

En levende butikk - det likte vi svært godt :-)

Denne var det en del av damene som fikk med seg hjem - Riviera Maisons tredelte kakebokser.

Etter en drøy time i interiørbutikken, tok vi turen over i den splitter nye klesbutikken vår: Donna & Darling. Hyggelig å få presentert denne butikken også - de fleste jenter liker jo klær, sko & smykker, så det virket som om også denne butikken falt i smak hos damene og det er hyggelig! For dere som ikke har tatt turen til Donna & Darling ennå, håper jeg vi sees snart - butikken bugner av flott tøy til hverdag & fest! Velkommen!Olivenkrukkene er alltid like populære og er finfine gaver til den som "har alt" :-)

Interiørbloggerne har i tur og orden laget innlegg om bloggtreffet og her presenterer vi disse. Landstil er glad i Lisbeth Dahl og hvit helg, mens Anette Willemine sammenligner bloggtreffet og det å møte nye mennesker, med en skattejakt :-) The Creme House var strålende fornøyd med gevinsten hun fikk med seg hjem og My New England Dream koste seg med både mingling, shopping og sosialt samvær! Jeanettes Hverdag var også på plass, Sommerfryd var godt fornøyd med sine kjøp (det skjønner vi godt!) og Camillas Villa planla både julegaver og ønskeliste om hverandre :-) Jammen tror jeg hun fikk et svært tidlig nesøk av nissen påfølgende uke, hvis man skal tro dette innlegget :-) Fra huset i svingen gleder seg allerede til neste bloggtreff og det gjør vi også! Sist, men ikke minst: Huldras liv og leven har laget et langt og flott innlegg om kvelden ved Ypsilon - dette innlegget burde du altså få med deg. Takk for en koselig kveld, jenter - vi sees helt plutselig!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits